Elke klant heeft unieke wensen, mijn werk is dan ook veelzijdig en mijn assortiment is breed. Zo maak ik eettafels, (inbouw-)kasten, keukens, bureaus en tv-meubels . Daarnaast vervaardig ik banken,  binnen- en buitendeuren, , balies en luidsprekerbehuizingen op maat. Ook het restaureren van meubels en politoeren van antieke meubels behoren tot de mogelijkheden.

 

De stijl van mijn werk is afhankelijk van de wens van de klant, en varieert van modern tot klassiek. Ik denk graag mee met de klant. Daarbij zie ik het als een uitdaging om samen – bijvoorbeeld aan de hand van foto’s, tekeningen of een maquette – tot een goed ontwerp te komen. Vaak maak ik een 3d tekening van het ontwerp en bespreek dit vervolgens met de klanten en pas het aan, totdat het ontwerp precies aan zijn of haar wensen voldoet.

 

Heeft u iets moois gezien of bedacht? Graag kijk ik samen met u naar hoe we uw idee kunnen verwezenlijken!

maatwerk

ynse heegstra

Ynse Heegstra

 

Mijn naam is Ynse Heegstra en ik werk al meer dan 35 jaar als meubelmaker in Drenthe. In mijn ruime werkplaats aan de Beilervaart werk ik met veel verschillende  soorten hout. Ook werk ik, al naar gelang de wensen van mijn klanten, met materialen als natuursteen, composietbladen, graniet, cortenstaal en RVS.